Editors Choice 2018

De nieuwe pc-gezondheidsadviseur is gegarandeerd uw langzame computer te repareren

PC Health Advisor

Onthullende de GOEDKOOPSTE prijs ALMOST kreeg deze beoordeling VERBODEN!

Ontvang een korting van 50% op PC Health Advisor

Als u op de knop hierboven klikt, vindt en activeert u de goedkoopste mogelijke prijs voor PC Health Advisor & stuurt u door naar de officiële contante pc Health Advisor-betalingspagina.
PC Health Advisor Review samenvatting
 • Effectiviteit
 • Prijs
 • Makkelijk te gebruiken
 • Ondersteuning
4.6

PC Health Advisor Review samenvatting

PC Health Advisor is een eenvoudige, ongecompliceerde maar krachtige Windows-optimalisatiesoftwaretool, die is ontworpen om voor elke computergebruiker zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. PC Health Advisor heeft niet veel verwarrende functies (in tegenstelling tot veel van zijn concurrenten), is niet gevuld met nutteloze functies. De algehele aanpak van PC Health Advisor lijkt op het eerste gezicht erg basaal, maar de optimalisatiemotor die deze biedt is ongeëvenaard; zodat u snel alle problemen met de computerprestaties kunt opzoeken, diagnosticeren en repareren.

Sending
User Review
5 (1 vote)
Last updated: January 2, 2018 at 2:47 am by Adam Dominik
PC Health Advisor van ParetoLogic is de nieuwste PC-optimalisatie software tool op de markt vandaag. PC Health Advisor kan elke computer gebruiker in staat zijn om vaart te zetten achter hun computer. PC Health Advisor doet dit door het automatisch herstellen van een willekeurige Windows-computer-systeem fouten en het optimaliseren van harde schijven. De software is puur bezorgd over het vinden van wat is uw computer vertragen, de vaststelling van de problemen en vervolgens te stellen dat dezelfde kwesties niet weer omhoog kruipen.

PC Health Advisor levert de beste computerprestaties en herstelt alle computerfouten op het volgende besturingssysteem:  Jij bent aan het rennen

ParetoLogic PC Health Advisor zal uw computer blijven draaien als nieuw de hele tijd. Al duurt het is het installeren van PC Health Advisor eens en laat het uit te voeren een keer! PC Health Advisor is een jam-packed, full-featured suite van verschillende instrumenten die met het oog op uw pc een grondige reiniging te geven en ervoor te zorgen dat het loopt als nieuw te allen tijde samenwerken. PC Health Advisor is een hulpprogramma dat krachtige computer onderhoud gereedschap zet in de handen van zelfs de nieuwste van computergebruikers.

Heb ik echt nodig PC Health Advisor?

Alleen al door het gebruik van de computer op een dagelijkse basis kan ertoe leiden dat uw computer te vertragen maar een klein beetje. Uiteindelijk na verloop van tijd begint te zeer merkbaar en je begint te denken dat er iets mis is of is het tijd voor een upgrade. Wist u dat de installatie en un-installeren software fragmenten uw harde schijf? Harde schijf versnippering is een van de grootste redenen voor de trage prestaties van de computer. Een zwaar gefragmenteerde harde schijf veroorzaakt langere laadtijden van het runnen van software en zelfs uw computer opstarten. Bestanden van de geïnstalleerde software zijn verspreid over de harde schijf, in tegenstelling tot zijn netjes ingediend. Dit duurt langer om te laden of boot als de computer om elk stuk te vinden en zet ze bij elkaar. Als ze zijn naast elkaar op de harde schijf, zoals boeken naam volgorde, de laadtijd is veel groter als de bestanden zijn naast elkaar in een nette wijze, de computer vindt de bestanden zeer snel.

Deze exacte fenomeen doet zich voor in het Windows-register. Dit is slechts een van de redenen waarom iemand kan profiteren van PC Health Advisor. PC Health Advisor zich bezighoudt met dit zeer goed, het corrigeren van elk soort schijf fragmentatie.

The Knife Army Swiss voor uw Personal Computer

Denk aan PC Health Advisor als persoonlijke Zwitsers zakmes van uw computer. Denk aan PC Health Advisor als kloppend hart van uw computer nooit gehad. ParetoLogic PC Health Advisor vertelt je wat voor soort gezondheid / vorm je computer zich bevindt en wat er moet gebeuren om dit te corrigeren. In een enkele klik.

Met behulp van PC Health Advisor zal de snelheid van elke versie van Windows (XP, Vista, 7,8,8.1 & 10) en de snelheid van uw computer te optimaliseren. PC Health Advisor zal uw pc te beschermen tegen malware, spyware en andere infecties, en krijgt ontdoen van hen permanent met zijn krachtige spyware scanner. PC Health Advisor voert ook regelmatig onderhoud activiteiten zoals harde schijf defragmenteren en register schoonmaken met de steun van andere ingebouwde kernproducten allemaal beschikbaar in een keurig pakket.

PC Health Advisor biedt ultiem waar voor je geld als je niet nodig om extra software te kopen. Het beschikt over al PC snelheid optimalisatie kernfuncties, een register cleaner en anti-spyware-instrumenten, duidelijk bespaart u honderden dollars. Dit type van value for money softwarepakket doet echt andere software-ontwikkelaars nerveus.

PC Health Advisor wordt beschouwd als een van de beste intuïtieve producten, omdat zelfs een gemiddeld en niet zo technisch onderlegde gebruiker van Windows gemakkelijk kan aanpassen en optimaliseren van hun computer met behulp van PC Health Advisor. De setup en scan wizards doen het werk voor u, kunt u vol vertrouwen verwachten dat PC Health Advisor volledig zal worden geïnstalleerd en klaar om te bevestigen wat nodig vaststelling zo spoedig mogelijk. Gewoon klikken op de “Fix All” knop is alles wat nodig is na het scanproces zijn werk heeft gedaan. Deze knop zal alleen maar zorgen voor alle fouten worden ontdekt, zonder dat een extra kennis.

Uitstekende hulp documentatie is opgenomen dat alle functies uitlegt en hoe ze te gebruiken. Dit is handig voor mensen die niet zo computer savvy zijn en zullen niet weten wat alles is op het eerste gezicht. Ook, vergeet niet dat ParetoLogic zijn hier om te helpen, schieten weg een e-mail met eenvoudige vragen is helemaal geen probleem.

PC Health Advisor biedt u automatisch scannen van het register en onmiddellijke reparatie. Om de zaken nog eenvoudiger het zal automatisch een systeem herstelpunt in het geval van Windows te maken doet iets fishy tijdens de reparatie.

Indien u vertrouwen PC Health Advisor te snelheid van uw computer?

Als je serieus bent over het verbeteren van uw prestaties van de computer en willen snel te zijn de hele tijd, dan moet je serieus bent over PC Health Advisor zijn.

Met PC Health Advisor, er is geen behoefte aan nieuwe computer upgrades, bespaar je geld. Installeren, uitvoeren en laat PC Health Advisor te vinden allen en allen problemen op uw computer vast te stellen. Re-boot en je bent klaar. Uw computer zou drastisch verbeterd in de prestaties, zult u niet geloven hoeveel!

Downloaden, installeren en configureren. Dat is alles dat is het. Een uiterst eenvoudige 3 stappen elke computer gebruiker vanaf een technische achtergrond kan bereiken.

Ik kan u verzekeren, PC Health Advisor werkt erg goed. Maar de andere vraag die ik vaak krijg vroeg is: “kan Paretologic te vertrouwen? ‘. Ja, ik kan gerust zeggen dat je kunt vertrouwen ParetoLogic en PC Health Advisor. Hier is waarom:

Paretologic is a verified Microsoft Gold Partner.

Paretologic Microsoft Partner

ParetoLogic is een geverifieerde Microsoft Gold partner. Microsoft zeker niet deze uitdelen aan iedereen. Denk aan deze controle als een zegel van goedkeuring. Elke softwareleverancier met deze controle biedt zeker kwaliteit software.

PC Health Advisor voelt zeer solide en van hoge kwaliteit bij het gebruik ervan. Iedereen die serieus over het verbeteren van hun prestaties van de computer nu moet PC Health Advisor.

Dus Hoeveel kost PC Health Advisor kosten?

PC Health Advisor te koop voor $ 99,88 $ USD, maar te klikken op de knoop van de korting aan het begin van deze beoordeling, wordt de prijs verlaagd tot slechts $ 49,97 $ USD. Het is een eenmalige vergoeding die ook eventuele toekomstige PC Health Advisor updates en een 30-dagen geld terug garantie. Er is een goedkopere optie voor $ 29,97 $ USD, maar je moest betalen om de 6 maanden.

Zie de tabel hieronder voor een volledige prijsstructuur in $ USD voor en na de kortingsbon wordt toegepast:

PC Health Advisor Cost Structure Before Cheapest Price Button is Clicked - $USD

License Length1 Computer3 Computers5 Computers
2 Year License$99.98$299.64$499.40
1 Year License$49.94$149.82$249.70
6 Months$24.97$74.91$124.85

PC Health Advisor Cost Structure After Cheapest Price Button is Clicked - $USD

License Length1 Computer3 Computers5 Computers
2 Year License$49.97$134.97$199.97
1 Year License$39.97$101.97$149.97
6 Months$24.97$67.97$99.97

Toonaangevende Features Verbetering duizenden computers Worldwide

Zoals ik heb uitgelegd en vermeld in deze review, PC Health Advisor bevat alle tools die nodig zijn om vast te stellen en de prestaties van de computer voor alle versies van Windows-computers te behouden. PC Health Advisor scant en gaat op zoek naar alles wat vertraagt uw computer naar beneden en krijgt ontdoen van dit alles snel. Geen andere tool als PC Health Advisor doet het beter.

Hier is een volledige lijst van PC Health Advisor features:

 1. Wordt geleverd met een anti-trojan, spyware en malware scanner, dus er is geen noodzaak voor meerdere software types
 2. PC versnellen functies – De snelheid van uw pc met functies zoals harde schijf defragmenteren, reinigen van ramen cache en het vinden van verloren geheugenruimte
 3. Registry scanner – Ruimt uw Windows-register in een flits
 4. Lost verschillende soorten hardware conflicten en device driver fouten
 5. Repareert corrupte bestand fouten
 6. Core software tools specifiek ontworpen om uw harde schijven te optimaliseren)
 7. Intuïtieve gebruiksvriendelijke menu systeem dat iedereen kan werken zonder spanning
 8. Beste allround Zwitsers zakmes softwarepakket voor Windows XP, Vista of 7 PC

PC Health Advisor klinkt goed, maar wat over de technische ondersteuning?

Een ander briljante ding te zeggen over ParetoLogic is de customer support team. Ik zou moeten zeggen dat het een van de beste die er is. Tijdens kantooruren, het support team te beantwoorden weer e-mails in weinig tot geen tijd bij allen. Zeer responsief aan de telefoon, een paar ringen en je hebt een operator klaar om u te helpen of te beantwoorden alle vragen die u kan hebben.

Je kunt aan de slag Right Now Risk Gratis

ParetoLogic PC Health Advisor is bijna onbegrensd in functionaliteit, niet beperkt tot alleen register schoonmaken, het helpt bij het verwijderen van ongewenste bestanden van uw computer, het optimaliseren van de programma’s die door middel van het Start-Up Manager, krijgt ontdoen van spyware en andere rommel vertragen uw computer naar beneden, corrupt bestand scanner en fix en nog veel meer. ParetoLogic PC Health Advisor wordt ook geleverd met vijf belangrijkste instrumenten dat zich toelegt op uw harde schijf (s) alleen: Duplicate Finder, Defrag, herstelpunt Manager, Clear tijdelijke bestanden, en Recente geschiedenis wissen. Uw harde schijf (s) zal altijd draaien op hun hoogtepunt prestaties van de hele tijd met PC Health Advisor.

Gezien de functionaliteit van PC Health Advisor en de totale waarde te bieden, het is ongelooflijk waar voor je geld en zeker de meest waar voor uw geld software in de industrie. Vooral gezien hoe veel van zijn concurrenten in rekening maandelijkse kosten en de computer upgrades zijn meestal zeer duur te zijn. PC Health Advisor kunt u terug te krijgen verbazingwekkend snel computerprestaties voor zo weinig als $ 29,97 $ USD.

U kunt altijd proberen voordat je koopt! ParetoLogic biedt een 30-dagen garantie als om welke reden PC Health Advisor niet de prestaties van uw computer te verbeteren, kunt u ontvangt een volledige terugbetaling met geen vragen gesteld. Net als iedereen die zeer zeker in wat wordt aangeboden, Paretologic neemt alle risico’s, niet jij.

Ik weet niet precies hoe lang de 50% kortingsbon zal duren, dus profiteren van het terwijl u kunt en ontgrendelen snelheid en prestaties met mijn editor’s choice award computer versnellen software in de branche van uw computer.

Met zo’n breed scala van diagnostische software tools beschikbaar op de markt dezer dagen uit verschillende software-ontwikkelaars, ParetoLogic PC Health Advisor echt schijnen boven de rest uit. Je weet dat je tevreden bent en het werk hebben gedaan bij het gebruik van PC Health Advisor op hun computers, krijg je alleen maar deze warme gevoel dat uw computer wordt uitgevoerd, zoals het de hele timey zou moeten zijn. Om ervoor te zorgen ParetoLogic PC Health Advisor voor u geschikt is, aarzel dan niet om de gratis proefversie te downloaden en geven ParetoLogic PC Health Advisor een gaan.

Ontvang een korting van 50% op PC Health Advisor

Als u op de knop hierboven klikt, vindt en activeert u de goedkoopste mogelijke prijs voor PC Health Advisor & stuurt u door naar de officiële contante pc Health Advisor-betalingspagina.

Adam Dominik

Adam Dominik

Lead editor here at Fast PC Life, I’m a proud desktop support analyst since 2006, helping co-workers, clients, family and friends & now online readers resolve slow computing issues.

My most popular content pieces are: Scanguard, RegCure Pro, PC Health Advisor & Speed Up Windows 10.